ADS

Gatit


Gogonele marinate cu usturoi (pentru iarnă)!

MOD DE PREPARARE: 1.Curățați cățeii de usturoi. Dacă sunt mari, tăiați-i în 2-3 feliuțe. 2.Spălați foarte bine gogonelele. Folosind un cuțit ascuțit, realizați câte o secțiune triunghiulară, destul de adâncă, la nivelul cotorului fiecărei roșii. Astfel îl veți îndepărta și veți crea orificiul pentru usturoi. 3.Înfigeți câte o feliu... Vezi articolul

Ardei marinați (pentru iarna). Inca nu ati gustat alții mai buni ca aceștia!

MOD DE PREPARARE: 1.Curățați ardeii grași de codițe și semințe. Tăiați-i în sferturi longitudinale.   2.Îndepărtați codițele ardeilor iuți. Apoi tăiați-i în jumătate la nivelul vârfului.   ... Vezi articolul

Rulouri umplute cu vanilie, facute de la 0

MOD DE PREPARARE: Pentru aluat, se amesteca toate ingredientele pana se formeaza un aluat omogen. Se intinde bine, se taie in fasii de 2 cm, dupa care se pun pe formele de rulouri si se prajesc in ulei. Pentru prepararea cremei, se separa albusurile de galbenusuri, iar acestea din urma se mixeaza cu zaharul. Se incorporeaza apoi si faina. Se toarna compozitia intr-un vas in care s-a pus laptele si se da ... Vezi articolul

Spaghete carbonara cu smantana

MOD DE PREPARARE: Pune la fiert apa, iar cand da in clocot, pune spaghetele urmand instructiunile de pe pachet. Intre timp, intr-o tigaie cu putin ulei de masline incins, pune feliile de bacon. Ele trebuie sa devina crocante. Amesteca galbenusurile cu smantana, parmezanul, putina sare si piper. Adauga sosul peste bacon si amesteca bine. La final, amesteca spaghetele calde cu aceasta compozitie. Presara p... Vezi articolul


Cea mai iubita prajitura cu biscuiti din lume. Este ieftina si extrem de buna

PREPARARE: 1. Pentru cremă, sa bate oul cu zahărul, zahărul vanilat şi laptele, până se topeşte tot zahărul. Se pune apoi la bain-marie şi se bate în continuare până se obţine o cremă de consistenţa smântânii. Se ia de pe foc şi se amestecă cu ciocolata rasă şi cacaua. 2. Când se răceşte, se amestecă cu untul frecat spumă, nuca de cocos şi migdalele tocate mărunt.... Vezi articolul

6 rețete de marinare a cărnii

Mod de preparare: 1.Tăiați morcovul, ceapa și usturoiul în cerculețe. 2.Puneți carnea în vasul, în care o veți marina. Apoi turnați uleiul peste ea. 3.Adăugați legumele tăiate, foile de dafin, boabele de piper negru și pătrunjelul mărunțit. 4.Stropiți totul cu vin, după care și cu sucul de lămâie. 5.Lăsați carnea să se marineze între 2-48 ore.... Vezi articolul

Pasca fara aluat cu branza dulce, smantana si stafide aurii

Mod de preparare: Se cerne faina, se separa ouale, se pun albusurile cu zaharul in vasul de mixer, se mixeaza ca pentru bezea sa devina ferme. Galbenusurile se pun intr-un bol, se freaca cu sare. Untul se topeste si se lasa deoparte la racit. Untul topit si racit se pune intr-un vas mare, se adauga smantana, se amesteca, apoi galbenusurile, zeama de portocala, coaja, aromele, vanilia, esenta de rom, se a... Vezi articolul