ADS

Gatit


Salata de vinete cu maioneza

Mod de preparare: Vinetele se coc pe flacara aragazului sau la gratar.Cand s-au copt bine pe toate partile,le punem intr-un vas cu apa. Le curatam si le punem pe un tocator putin in panta,astfel se va scurge apa . Le tocam cu un tocator de lemn,le amestecam cu ceapa tocata cat mai fin ,ulei de floarea soarelui si sare dupa gust. Adaugam maioneza si amestecam . Se pastreaza la frigider pana in m... Vezi articolul

Salata de vara cu pepene rosu cu telemea

Mod de preparare: Taiem pepenele in jumatate si il scobim pt a folosi carcasa drept bol in care sa servim salata.  Taiem pepenele si branza telemea in bucatele si le amestecam cu rucola si menta. Preseram pe... Vezi articolul

Blat de tort cu cacao (reteta rapida)

Instructiuni preparare: Cum facem blatul de tort cu cacao ? Blat de tort cu cacao – reteta rapida. Intr-un vas spargem ouale, adaugam zaharul , zaharul vanilat, praful de sare, apa  si mixam 6 minute. Prin mixare compozitia va creste in volum si va avea consistenta pufoasa.  Faina se amesteca cu cacaua, compozitia formata se trece prin sita apoi se adauga peste compozitia de oua. ... Vezi articolul

Sirop natural de trandafiri (natural, fara conservanti)

Cum se prepara reteta de sirop natural de trandafiri? Petalele de trandafiri se aleg de impuritati si nu e nevoie sa se aleaga partea alba, la fel ca la dulceata. Se adauga  1, 200 l de apa si se fierb petalele timp de 10 minute din momentul in care dau in clocot. Se acopera si se lasa la infuzat pana a doua zi, sau macar 6-7 ore, daca e graba mare. ­čÖé Se scurg bine petalele, iar in lichidul ramas se... Vezi articolul

Sticksuri din dovlecei cu parmezan la cuptor, reteta simpla

Mod de preparare: Dovleceii se taie in 2 pe lung, apoi se taie bare cam de 1 cm grosime. Vedeti in reteta video cum fac eu. Se presara dovleceii cu un parf de sare si piper proaspat macinat. Se amesteca parmezanul ras cu pesmetul, verdeata, sare si piper. Oul se bate putin cu sare si piper. Se trec dovleceii prin ou batut, apoi prin amestecul de pesmet. Se asaza in tava tapetata cu ha... Vezi articolul

Inghetata de casa cu capsuni

Instruc╚Ťiuni de preparare: C─âp┼čunile t─âiate cubule┼úe se pun la fiert împreun─â cu zah─ârul, ca pentru gem. Se las─â s─â dea doar 2-3 clocote cât s─â se dizolve zah─ârul ┼či s─â se înmoaie fructele. Se las─â sosul la r─âcit, apoi se p─âstreaz─â la frigider pân─â când ne apuc─âm de înghe┼úat─â. Batem smântâna pân─â ob┼úinem o fri┼čc─â ferm─â ┼či aerat─â. Mix... Vezi articolul

Prajitura ÔÇťinghetata falsaÔÇŁ, gustul ei este divin si se prepara foarte usor

Mod de preparare: Albu╚Öurile se bat spum─â, se adaug─â zah─ârul ╚Öi se mai bat 5 minute s─â se topeasc─â zah─ârul, se adaug─â g─âlbenu╚Öurile frecate pu╚Ťin, se adaug─â cîte o lingur─â din f─âina amestecata cu cacao ╚Öi praful de copt pîn─â o termin─âm, amestecand mereu prin r─âsturnare ca s─â nu se formeze cocoloa╚Öe, compozi╚Ťia se t... Vezi articolul

Dulceat─â de nuci verzi, gustul de pe vremuri, f─âr─â conservanti

Inarmati-va cu rabdare. Multa rabdare. Pregatiti ceva bere rece, suc, servetele de sters transpiratia, inventariati repertoriul de injuraturi, blesteme sau binecuvantari. Dupa caz si personalitate. ?? Puneti manusi in maini. 2-3 perechi, una peste alta. Manusi de-alea de chirurg, da, sa va protejeze mainile si manichiura. Altfel o sa aveti mainile verzi-maro de la iodul din nuci.   Pregatiti un castron-lighean ... Vezi articolul