MOD DE PREPARARE:
1.Bateți ouăle cu un praf de sare pe parcursul a 8 minute, până vor deveni pufoase, voluminoase și albicioase, folosind mixerul pornit la viteză mare.
2.Adăugați laptele condensat și făina cernută împreună cu praful de copt. Mixați până la omogeniz... Vezi articolul
Mod de preparare:
1.Tăiați morcovul, ceapa și usturoiul în cerculețe.
2.Puneți carnea în vasul, în care o veți marina. Apoi turnați uleiul peste ea.
3.Adăugați legumele tăiate, foile de dafin, boabele de piper negru și pătrunjelul mărunțit.
4.Stropiți totul cu vin, după care și cu sucul de lămâie.
5.Lăsați carnea să se marineze între 2-48 ore.... Vezi articolul
Mod de preparare:
Se cerne faina, se separa ouale, se pun albusurile cu zaharul in vasul de mixer, se mixeaza ca pentru bezea sa devina ferme.
Galbenusurile se pun intr-un bol, se freaca cu sare.
Untul se topeste si se lasa deoparte la racit.
Untul topit si racit se pune intr-un vas mare, se adauga smantana, se amesteca, apoi galbenusurile, zeama de portocala, coaja, aromele, vanilia, esenta de rom, se a... Vezi articolul
Mod de preparare:
Spalam vinetele si le taiem in felii de 1 cm grosime. Decojim ceapa si o taiem in inele. Taiem apoi inelele de ceapa in jumatate. Scoatem samburii ardeilor. Clatim ardeii si ii taiem in fasii. Rosiile le spalam bine si le taiem in felii. Decojim usturoiul si il zdrobim printr-o presa.
Punem putin ulei de fl... Vezi articolul
Ouăle (❗nu se separa) se mixeaza ptr 1 minut cu sarea, apoi treptat se adaugă zahărul si se continuă mixarea 20 de minute.
Se adaugă esenta de vanilie si făina (in 3 etape) se amesteca cu o spatulă cu mișcări ușoare (... Vezi articolul
Mod de preparare:
Se amestecă untul, zahărul, zahărul vanilat şi uleiul. Se adaugă ouăle amestecând după fiecare, apoi se adaugă făina de migdale, făina de grâu şi praful de copt.
Se pune aluatul într-o seringă de bucătărie cu cap înflorat şi se eliberează mici cantităţi de aluat în tava de copt tapetată cu hârtie. Se face fiecărui fursec câte un... Vezi articolul
Mod de preparare :
Foi : mpartim cantitatile in 3 si coacem 3 foi astfel : mixam spuma 3 albusuri cu un praf de sare, adaugam apoi zaharul, mixand pana se topeste si bezeaua devine tare, apoi nucile macinate si esenta de vanilie (amestecam cu o lingura, pentru a nu se lasa bezeaua).... Vezi articolul