ADS

Gatit


Rulada fara coacere cu biscuiti si crema de cocos

Mod de preparare: Prepararea blatului. Biscuitii se  sfarama marunt , ii puteti d ape razatoare amica sau ii puteti marunti in robotul de bucatarie. In compozitia de biscuiti se adauga zaharul,esenta de rom, cacaoa si laptele cladut.Se amesteca bine toate ingredientele pana obtinem o compozitie nici prea moale,nici prea tare,numai buna de modelat .Daca vi se pare prea moale mai adaugati biscuiti .Pe masa de lucru se ... Vezi articolul

Prajitura Ileana,cu budinca de ciocolata,banane si frisca

Mod de preparare Prepararea blatului. Ciocolata se rupe in bucatele si se amesteca cu untul si cu uleiul,apoi transfera intr-o craticioara si se pune la foc mic. Se amesteca continuu in craticioara pana se topeste ciocolata. Dupa ce s-a topit se opreste focul si se lasa compozitia sa se racoreasca.Separata se bat albusurile cuun pr... Vezi articolul

Pizza rapida pe felii de paine

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rapida pe felii de paine: Am tapetat cu hartie de copt o tava dreptunghiulara in care au incaput 6 felii de paine toast.  Am batut bine ouale si le-am amestecat cu laptele. Am scufundat pe rand feliile de paine in amestecaul de lapte si oua, pana s-au imbibat bine, apoi le-am asezat in tava.  Am uns feliile cu sos de rosii, am presarat putina sare, piper si oregano uscat.&nb... Vezi articolul

Ardei iuti la borcan

Mod de preparare: Ardeii se lasa o zi doua,daca sunt foarte proaspeti ca sa se inmoaie si sa-i putem aseza in borcan.Se spala si se aseaza in borcane cat mai inghesuiti.Am reusit sa-i punem in cele trei borcane din poza. Se amesteca apa cu otetul,sarea si zaharul(anul acesta am pus si zahar) si se pune la fiert.Apoi cand s-a racit se pune peste ardei si se inchid borcanele. Noi am folosit cantitatile astea de apa ... Vezi articolul

Prajitura cu crema de iaurt, visine si glazura de ciocolata

Mod de preparare :Prepararea blatului.  Separăm ouale albuşurile de gălbenuşuri. Gălbenuşurile se freacă cu uleiul si un praf de sare până devin cremoase asemănătoare unei maioneze.  Albuşurile se mixează pana se spumează tare , apoi se adaugă zahărul şi se continuă mixarea până se obtine o spumă care nu cade din vas dacă il intoarcem invers, apoi se incorporeaza compozitia de galbenusuri si ... Vezi articolul

Cum să pregătiți dulceață de struguri – un deliciu parfumat, aromat și extraordinar de gustos!

MOD DE PREPARARE: 1.Transferați zahărul în cratiță, adăugați apă și puneți vasul la foc. Fierbeți siropul la foc mic. 2.Spălați bine strugurii, scoateți boabele de pe vrejuri și le înfigeți cu o scobitoare în 2-3 locuri. Astfel bobițele vor rămâne întregi în timpul fierberii. 3.Dați prin răzătoarea mică coaja de lămâie, după care o stoarceți de ze... Vezi articolul

Zarzavat pentru ciorbe cu legume – o rețetă fără fierbere pentru iarnă!

MOD DE PREPARARE: 1.Dați morcovul prin răzătoarea mare. 2.Tăiați ceapa cuburi medii, ca pentru ciorbă. 3.Tăiați ardeii pai sau cuburi. Alegeți ardei de diferite culori. 4.Tocați pătrunjelul și mărarul. 5.Spălați și uscați roșiile. Îndepărtați cotorul și tăiați-le sferturi. 6.Treceți roșiile prin mașina de tocat carne, adăugați sare și amestecați.... Vezi articolul

Pandispan cu caise

Mod de preparare Incepem prin a separa albusurile de galbenusuri. Albusurile impreuna cu un praf de sare se mixeaza pana devin spumoase,apoi se adauga zaharul putin cate putin, si se mixeaza pana se obtine o spuma tare ca pentru bezea. In compozitia de albusuri se adauga  rand pe rand galbenusurile si se incorporeaza cu ajutorul unei spatule, cu miscari  circulare, aveti insa grija sa nu se lase albusul pre... Vezi articolul