Gina de la MPFM , cum a ajuns să arate. S-a căsătorit şi s-a pus la casa ei

ADS
loading...

O mai ţineţi minte pe Gina de la Mireasă pentru fiul meu? Viaţa fostei concurente s-a schimbat radical, după terminarea competiţiei, s-a căsătorit şi s-a pus la casa ei.

Mereu cuminte şi la locul ei, Gina s-a ferit de scandaluri cât a fost în competiţie, unde, de altfel, a mers să-şi găsească sufletul pereche.

Chiar dacă este o femeie frumoasă, cu forme fizice de zile mari, Gina nu a reuşit să plece de mână cu niciun bărbat la finalul sezonului, aşa cum şi-a propus când a păşit în casa dragostei, chiar dacă a încercat o relaţie cu Alin.

Dar pentru că totul se întâmplă atunci când trebuie, Gina a înţeles că dragostea o aştepta afară. Şi aşa s-a şi întâmplat. În viaţa ei a apărut un tânăr care i-a furat inima şi care a învăţat-o ce înseamnă iubirea.

A fost dragoste adevărată între ei, iar anul trecut, în luna mai, Gina şi iubitul ei s-au căsătorit. Fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul meu a fost o mireasă superbă şi a purtat două rochii în ziua cea mare, una la cununia civilă, de culoare mov, şi cealaltă albă, de mireasă.

Astfel, nu putem spune decât că viaţa Ginei de la MPFM s-a schimbat cum nu se poate mai bine după terminarea competiţiei, aceasta a devenit femeie la casa ei, iubeşte, este iubită şi a primit de la viaţă tot ceea ce îşi putea dori.

Articole asemanatoare