Dieta cu grapefruit și ou. Cum poți slăbi până la nouă kilograme în doar 10-12 zile

ADS
loading...

Dietă. Dieta cu grapefruit și ou, cu care poți slăbi până la 9 kilograme în doar 10 zile – Ce ai zice dacă ai da jos 9 kilograme într-o săptămână și jumătate? Totul este posibil cu dieta minune cu grapefruit și ou! Pe internet circulă de ceva timp o nouă dietă cu rezultate formidabile. Dieta este alcătuită exclusiv din ouă și grapefruit.

Dietă. Motivul pentru care este atât de populară este pierderea a 9 kg în doar o săptămână și jumătate.

 
Dietă. La prima vedere pare un pic imposibil, dar o să lămurim situația. Grapefruitul este în fapt un fruct care arde foarte rapid și eficient grăsimile. De asemenea, accelerează metabolismul, ceea ce înseamnă că se îmbunătățește și digestia. Pe de altă parte, ouăle sunt considerate cea mai bună sursă de proteine, iar combinația cu grapefruitul este foarte puternică.
 

Dietă. Acest tip de dietă este foarte strict, așa că ai grijă să ai un organism perfect sănătos înainte de a pune în aplicare regimul. Acesta se întinde pe o perioadă de 7 zile, dar dacă observi rezultatele dorite în primele 3-5 zile, nu mai este necesar să continui.

Dietă. Trebuie să consumi 5 grapefruit combinate cu 5-9 ouă pe zi. Dozajul ideal este de 10 porții de albuș de ouă cu ½ de grapefruit la fiecare oră. De asemenea, este necesar un consum mare de apă, și exerciții fizice constante: cel puțin 45 de minute de mers pe jos, în fiecare zi.

Dietă. Este recomandat consumul de ceai verde dimineața, fără zahăr, și încă o altă cană de ceai seara, înainte de culcare. Vei observa cum organismul se va menține vitalizat și purificat. Agenții ceaiului de prevenire ai cancerului vor contribui la pierderea acelor kilograme în plus.

Dietă. În timpul regimului nu se consuma sare, condimente, alcool, dulciuri, grăsimi, prăjeli și zahăr. Însă, cei care nu pot renunța la sare pot să adauge în preparate o cantitate extrem de mică, deoarece aceasta încetinește efectul dietei. Lactatele și cafeaua sunt, de asemenea, interzise.

Dietă. Se consumă cât mai multă apă, de câte ori apare senzația de sete și se poate consuma și ceai verde cu lămâie, care ajută la scăderea în greutate.Carnease consumă doar fiartă sau la grătar, iar în cazul puiului se dă jos pielița.

Articole asemanatoare