Constantina, de la ,,Mireasă pentru fiul meu'', la cariera de prezentator TV

ADS
loading...

Constantina, sau Tina cum îi spun prietenii, a avut tangență cu televiziunea în urmă cu ceva timp, când a participat la show-ul matrimonial ,,Mireasă pentru fiul meu''. De atunci, Tina visează la televiziune. I-a luat cam trei ani să își facă curaj să vină la cursuri și să își dea seama că și visul ei poate deveni realitate. 

Familia 

De unde sunt? Sunt din copilăria mea!

 Cea mai importanta perioadă din viața nostră este copilaria. În copilarie, trăsăturile nostre morale se definesc, prind contur. Ea își lasă amprenta în viața noastra, ne urmărește și de cele mai multe ori nu ne dăm seama că reușitele sau eșecurile noastre se trag, într-o oarecare măsură, din acea perioadă.

Eu sunt rezultatul dorinței mele. De când eram mică, de a-mi vedea mama mândră de mine și fericită. Sunt sigură că nu a dat greș în creșterea și educația mea. Am încercat de fiecare dată să-i aduc un zâmbet prin micile mele reușite și să nu o dezamăgesc, să fiu un copil bun, ascultător și respectuos cu toată lumea. Încrederea ei în mine îmi dă putere să lupt, să nu mă dau bătută niciodată, indiferent de cât de greu ar fi.

Atunci când cea mai importantă persoană din viața ta te motivează, reușita este garantată!

Cariera

În felul acesta am reusit să termin Facultatea de Afaceri Internaționale, să am o diplomă în make-up, să am o afacere în domeniul alimentației publice și să rezist monitorizată non stop, timp de un an, în casa celui mai longeviv show matrimonial din România, “Mireasă pentru fiul meu” , iar în final să am surpriza din partea telespectatorilor de a mă scoate învingătoarea acelui sezon.

 

Participând la această emisiune, mi-am dat seama că îmi place să mă aflu în fața camerelor și că această lume a televiziunii mă fascinează. În acea perioada, am avut ocazia de a-i cunoaște pe Alessandra Stoicescu și Valentin Butnaru și de a afla ce șansă au cei care visează la o cariera în TV. Bineînteles, eu m-am exclus din start. Nu am putut sa nu-i admir pentru atitudinea lor degajată, pentru siguranța și profesionalismul de care au dat dovadă. În zece minute au reușit să mă uimească și fără să-mi dau seama, mi-au strecurat ceva în suflet care, în trei ani, a crescut suficient încât am prins curaj să mă înscriu.

Poate dacă nu eram în acel loc, la acel moment, nu aș fi îndrăznit niciodată.

 Cineva spunea că este suficient să visezi și deja jumatate din drumul spre a deveni realitate este facut. Asta am facut și eu, am visat și apoi am făcut pasul cel mare, cel mai important din viața mea. Știu că drumul meu abia acum începe și ca o să mă confrunt cu tot felul de situații, dar pentru asta ne pregătesc cei mai experimentați oameni din televiziune. Totul pare mult mai usor atunci când lângă tine se află oameni puternici pe care te poți baza și care sunt dispuși să te învețe tot ce au învățat ei în mulți ani de muncă.

IMA nu este doar pentru cei care vor o carieră în TV, ci și pentru cei care vor să schimbe ceva la ei, să se dezvolte personal, să prindă încredere în ei, să învețe cum să-și exprime gândurile clar și concis, să aibă o dictie bună, să-și controleze emoțiile și să se focuseze pe ce urmează să spuna în fața unui număr de oameni.

 

Mi-a luat trei ani să prind curaj să mă înscriu la aceste cursuri.

În acei trei ani în care încercam să prind curaj pentru a mă înscrie, citeam poveștile de succes ale celor care reușeau să facă parte din proiectul IMA STAR si mi se părea de necrezut când spuneau că atmosfera este atât de plăcută la cursuri și că sunt cu toții prieteni, inclusiv cu trainerii. Acum am ajuns să spun și eu același lucru. Este greu de imaginat cum acei oameni pe care îi vezi la tv îți transmit aceea senzatie pe care o ai cu un bun prieten. În felul acesta, deși la primul curs toți am venit foarte încordați și emoționați, am reușit să fim deschiși, să spunem ce gândim, ce nu înțelegem și să nu stăm cu teama că o să ne facem de rușine în fața colegilor.

Acesta este unul dintre motivele care ne ajută să evoluăm de la un curs la altul și să venim cu multă plăcere și curiozitate la cursuri.

Articole asemanatoare