Sunt un deliciu, atat calde, cat si reci, a doua zi. Practic e o reteta pe care am preparat-o folosind ingredientele pe care le-am avut in casa

ADS
loading...

Ingrediente:
300g macaroane
2 linguri ulei
sare un vaf de cutit
500 g branza de vaci
250 g zahar
2 linguri smantana
4 oua
coaja de lamaie
un varf de cutit scorisoara
un plic zahar vanilat
50 g unt
un pumn de stafide

Mod de preparare:

- Fierbem pastele cu putina sare si 2 linguri ulei.

Pasta de branza:

Batem ouale, adaugam smantana, aromele,stafidele.

- Strecuram pastle clatim cu apa rece si incorporam cu pasta de branza de vaci.

Ungem cu unt o tava , asezam comozitia bine omogenizata, presaram cu bucati de unt si dam la cuptor pentru 20 minute (cuptorul sa fie incins).
Servim calda sau rece

Articole asemanatoare