Reteta de vara, gata in 10 minute – Prajitura din piscoturi si crema de mascarpone

ADS
loading...

Ingrediente:

660 ml smantana lichida pentru frisca cu minimum 30% grasime;

500 g branza mascarpone;

2 linguri zahar pudra;

1 plic zahar vanilat; aproximativ 400 g piscoturi.

Mod de preparare:

Intr-un bol, mixeaza bine smantala lichida. Treptat adauga zaharul pudra si zaharul vanilat.

La final incorporeaza branza mascarpone. Tapeteaza cu hartie de copt o tava cu dimensiunea de 24 x 28 cm. Aseaza un rand de piscoturi, unul langa altul, pe baza tavii. Distribuie uniform jumatate din crema cu mascarpone.

Aseaza un nou strat de piscoturi, apoi distribuie restul de crema. Deasupra pune un nou strat de piscoturi si optional decoreaza cu ciocolata alba data pe razatoare.

Inainte de a portiona, pune prajitura la frigider timp de cel putin 3 ore.

Articole asemanatoare