Adaugă o linguriţă din acest amestec în cafea pentru stimularea PIERDERII în greutate

ADS
loading...

O ceașcă proaspătă de cafea este o băutură caldă și delicioasă dimineața și, de asemenea, se bucură de mai multe beneficii pentru sănătate. Cofeina din cafea vă poate da startul metabolismului dimineața și, consumând-o moderat, poate promova o inima sănătoasă și poate proteja împotriva mai multor boli.

Adăugând doar câteva ingrediente simple și naturale în ceașca de cafea în fiecare dimineață vă va ajuta să accelerați metabolismul, să ardeți mai multe calorii și să topiți grăsimea încăpățânată pe care corpul nu poate să o dea jos.

Tot ce veți avea nevoie: scorțișoară, ulei de nucă de cocos și miere. De asemenea, puteți adăuga cacao dacă doriți!

Iată cum funcționează acest preparat:

Scorțișoara

A fost cunoscută pentru puternicele sale proprietăți medicinale timp de secole. Este încărcată cu antioxidanți și proprietăți antiinflamatorii care ajută la combaterea infecțiilor și inflamației din organism. Reduce, de asemenea, nivelurile de zahăr din sânge pentru a vă face să va simțiți bine mai mult timp, ajutând la procesul de scădere în greutate.

Scorțișoara se crede că mărește metabolismul zahărului din sânge pentru a descompune zahărul pentru energie, reducând stocarea acizilor grași în organism. Există două tipuri de scorțișoară: Cassia și Ceylon. Ceylon este cunoscută sub numele de „adevărata scorțișoară”, și se crede că este mai benefică.

Uleiul de cocos

Uleiul de nucă de cocos este o grăsime, dar este o grăsime sănătoasă! În timp ce majoritatea grăsimilor conțin acizi grași cu lanț lung, uleiul de nucă de cocos constă aproape în întregime din acizi grași cu lanț mediu care metabolizează diferit.

Acestea sunt trimise direct la ficat din tractul digestiv, unde sunt fie folosite imediat pentru energie, fie transformate în corpi cetonici, în loc să fie depozitate în organism ca grăsime. Uleiul de cocos este un termogen natural, deci crește atât metabolismul, cât și consumul de energie, ducând la arderea mai eficientă a grăsimilor!

Adaugă o linguriță din acest amestec la cafea pentru stimularea pierderii în greutate – începe ziua cu o super băutură.

Miere

Da, mierea conține zahăr. De obicei, pentru a digera zahărul, organismul folosește vitamine și minerale stocate care sunt esențiale pentru dizolvarea grăsimilor, reducând cantitatea de vitamine și minerale din organism. Mierea conține de fapt elemente nutritive, inclusiv fier, sodiu, potasiu, fosfor, zinc și calciu, astfel încât procesul de digestie este echilibrat între zahăr și nutrienți.

Mierea este, de asemenea, o bună sursă de vitamine, inclusiv folatul, niacinul, riboflavină, vitamina C și vitamina B6. Cercetările au arătat că mierea poate crește nivelurile de colesterol bun în organism, reducând stresul asupra inimii și permițând oamenilor să aibă o viață mai activă și mai sănătoasă pentru a stimula în continuare scăderea în greutate. Veți dori să utilizați miere organică brută, nefiltrată, nepasteurizată pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Iată cum se prepară.

Ingrediente:

1 linguriță de scorțișoară
3/4 ceașcă de ulei de nuca de cocos
1/2 ceașcă de miere crudă

Se amestecă toate ingredientele împreună până când obțineți un amestec neted. Păstrați-l într-o ceașcă și acoperiți-l. Când vă turnați o ceașcă de cafea proaspătă dimineața, adăugați 1-2 lingurițe de amestec preparat la cafeaua caldă, dar nu fierbinte. Se amestecă și se bea!

Sursa: sfatnaturist.ro

Articole asemanatoare